torstai 19. joulukuuta 2013

Keittiösuunnittelua


HTH:n keittiömalli Next tarjoaa minimalistista innovaatiota

HTH:n minimalistinen keittiö ”Next” tarjoaa yksinkertaisella ja selkeällä ulkoasullaan rauhaa ja hengähdystauon, joka olisi ehkä muuten vaikea löytää arjen kesken. Runsaalla säilytystilalla ja älykkäillä sisäänrakennetuilla ratkaisuilla, autamme arkiaskareissa. Keittiön tyylikäs ja minimalistinen muotoilu sulattaa helposti laitteet ja huonekalut moderniin kotiin. Etulevy on maalattu kulutusta kestävällä ja kiiltävällä valkoisella lakalla.  
Näin HTH keittiö mainostaa webbisivuillaan :)

Kuva: HTH keittö sivuilta 

Voiton näyttää vievän HTH-keittiö hyvän ja asiantuntevan palvelun ja ennen kaikkea budjettiin sopivan keittiön vuoksi. Keittisuunnitteluja olen tehnyt myös Puustellin, Keittiömaailman ja Kvik:in kanssa. Vielä olisi edessä Topi-keittiöt ja Isku, mutta voi olla, että jätän ne väliin, koska löysin jo etsimäni. Minua miellytti eniten HTH:n Next White korkeakiiltovalkoinen keittiö, jossa vedin vaakasuorassa. Tämä keittiö löytyy Vantaan Tammistosta.


 
Kuva: HTH keittö Tammisto

Keittiö - Next White 32/31
Meille on tulossa tämän näköinen keittiö. Oikealla korkea kalusteseinä, johon on sijoitettuna pakastin, jääkaappi, apteekkari, uuni, mikro ja paljon säilytystilaa aina kattoon asti. Nurkassa ikkunan vieressä kaksi alimmaista kaappia nousevat ylöspäin. Niihin kätkeytyy leivänpaahdin, wichy-kone, vedenkeitin ja paljon muuta, jotka on kiva saada piiloon.

Saareke
Tarpeeksi leveä meidän tarpeisiin (950 x 2350). Saarekkeen ympärillä tapahtuu kokkaaminen, leipominen, aamu-/välipalan syönti, läksyjen tekeminen. Saareke suunniteltiin niin, että siihen tulee istumapaikat meidän kolmelle tytölle ja joka palvelee myös kattaustilana. Saarekkeen vasemmalla puolella on vielä 50cm leveä kaappi, joka tulee kätkemään sisään Horse/TopModel -piirrustuskirjat, värityskirjat, tarrakirjat, askartelukirjat....ja paljon piirrustuspaperia...

Pistorasia
Saareke tarvitsee myös pistorasian. Kävin Savo Design & Technic liikkeessä katsomassa erilaisia liesituuletin ja pistorasiavaihtoehtoja. Ensiksi ajattelin tätä alla olevaa (3 pistokepaikkaa), mutta sitten päädyin aivan toiseen. (Lue Twist around).

Huomioithan, että tämä vie alla olevasta laatikosta 315/345mm tilaa.
 

Twist around vakuutti minut, koska se vie vähiten tilaa alla olevasta laatikosta (40mm). Helppo käyttää ja kaksi pistokepaikkaa riittää meille vallan mainiosti.


Kuva: Savo Design & TechnicTyötaso
Haaveilen edelleen Stargate kivitasosta, mutta todennäköisesti meille tulee laminaatti. Kompromisseja on tehtävä jos haluaa pysyä budjetissa. Laminaatin voi sitten myöhemmin vaihtaa kivitasoon, kun budjetti sen sallii.


Kivitaso Stargate

Allas
BlancoDalago 6, musta Silgranit®, anthrazit
Blancon kehittämä Silgranit®-kivimassa on lähes naarmuuntumaton ja kestää erittäin hyvin kuumuutta (280 °C). Altaan väri ei haalistu auringossa ja kestää kaikkia keittiössä käytettäviä happoja ja emäksiä. Silgranit® on hygieeninen ja helppo puhdistaa.

Keittiöhana 
Grohe Concetto + apk-venttiili
Liesituuletin
...ehkä
   
                                        Liesikupu IH-6409-S Savo            

Päivitettyä tietoa kattomallisesta liesituulettimesta
http://harmajaviidelle.blogspot.fi/search/label/Liesituuletin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti