sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Hankintasopimus allekirjoitettu 8.12.2013 - oma Harmaja 180.5m2

Päätös tehty ja se on hyvä päätös, siitä voimme olla varmoja ;) Hyvää kannattaa odottaa!

Ensi vuonna 2014 viikolla 22 meidän tontille nousee meitä varten täysin räätälöity oma Harmaja 180.m2 talopaketti. Huoneistoala 180.m2, kerrosala (250mm) 203,0m2.

Tulevan talon pohjakuva julkaistaan myöhemmin. Talon jokainen seinä ja neliö on mitattu ja suunniteltu "millilleen" itse. Arkkitehtimme kommentti oli, ettei hänen tarvitse tässä tehdä muuta kuin "piirtää puhtaaksi".

Huomenna vuorossa keittiösuunnittelua Keittiömaailman kanssa. Puustelli- ja Kvik-keittiöistä saatu jo tarjous. Näistä lisää myöhemmin.

3 kommenttia:

 1. Onnittelut! Meillä on myös Kannustalo Harmaja. Täysin itse suunnittelema/arkkitehti piirsi sitten loppuun. Voi kuinka muistan tuon tunteen yli vuosi sitten.Siitä se sitten lähtee :) Meillä on talopaketti tullut vuosi sitten helmikuussa. Tsemppiä projektiin :)

  VastaaPoista
 2. Hei Pia, kuinka iso Harmaja teille tuli, yksi- vai kaksikerroksinen ja kauanko teillä meni talon pystytyksestä kun pääsitte muuttamaan sisään?

  VastaaPoista
 3. Moikka,

  meillä on 250 m2 yhteensä, mutta kolmessa kerroksessa. Alla on kellarikerros betonielementeistä ja kaksi muuta kerrosta Kannustaloa. Kannustalon osuus on n. 150 m2. Me aloitimme vuosi sitten ja tarkoitus olisi muuttaa sisään toukokuussa :) Me ollaan tehty aika paljon itse.

  VastaaPoista