tiistai 4. helmikuuta 2014

Lisää keittiösuunnitelmia

...miten tässä nyt näin pääsi käymään. Olin jo melkein lyönyt lukkoon keittiösuunnitelman HTH keittiön kanssa kunnes vierailimme Rakenna ja Remontoi messuilla Myyrmäessä 25.01.14 ja meidän huomion nappasi Kalustetukun myyjä. Keskustelun seurauksena päädyin varaamaan vielä yhden keittiösuunnitelman (viidennen) Kalustetukun kanssa. Näin jälkeen päin täytyy myöntää, että se kannatti.

Tässä Kalustetukun myyjän suunnitelma, johon tulossa pieniä viilauksia yläkaappien suhteen. Vähän kavennusta jottei yläkaapeista tule liian raskas vaikutelma ja ikkunalle jää enemmän tilaa...

Ovena tässä kokonaisuudessa on huippukiiltävä Kensa rumba, jossa akryylilakkaus. Värin ei pitäisi haalistua tai kellastua normaalin lakatun oven tavoin. Alla olevissa kuvissa asianpesukone näkyy kokonaan, mutta se puoli-integroidaan.

....päivitän tätä sivua myöhemmin lisää...

Musta kivitaso (Brilliant black)

Harma laasti laminaattitaso

Puhdas valkea kiiltävä laminaattitaso

Tasona: kvartsikomposiitti Brilliant Black tai puhdas valkea kiiltävä laminaattitaso.

Muut vaihtoehdot:
Betonin sävy on alkanut viehättää myös. Keittiösuunnitelmaan on hyvä käyttää paljon aikaa, koska ajatukset jalostuvat suunnitelmien myötä. Jokaisesta keittiösuunnitelmasta on tullut jotain uutta hyvää.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti