tiistai 24. syyskuuta 2013

Suunnittelupalaveri

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty !

Kävimme ensimmäisessä suunnittelupalaverissa Kannustalon edustajan kanssa viime lauantaina. Ihmeellistä mutta totta, edustaja oli valmis tapaamaan meidät lauantaina klo 9:30 aamulla, hyvä palvelualttius. Meille tapaamisen ajakohta arki-iltana olisi ollut haasteellista.

Kaiken kaikkiaan palaverista jäi hyvä ja luottavainen mieli. Kävimme edustajan kanssa läpi suunnitelemaamme pohjapiirrosta, joka hänen mielestänsä vaikutti jo hyvinkin suunnitellulta, vaikka olinhan vasta antanut pohjaratkaisulle raamit joiden sisään ja muotoon vaadittujen huonetilojen tulisi mahtua.

Annoimme myös listan meille tärkeistä asioista (joista lisää myöhemmin) jotka olisi huomioitava pohjapiirroksen suunnittelussa. Haluamme luottaa Kannustalon arkkitehdin näkemykseen, ammattitaitoon ja vankkaan kokemukseen pohjapiirroksen suunnittelussa. Hän varmasti osaa sovittaa rakennuksen luontevasti maastoon ja miettiä tilojen jakoa ja sijoitusta.

Suunnittelemamme pohjapiirros ja lista tärkeistä asioista on nyt lähetetty Kannustalolle arkkitehdin työstämistä varten. Parin kolmen viikon kuluttua voimme odotella ensimmäistä pohjavedosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti